icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 juli 2015

Waterleiding in Ennevelin (Frankrijk)

In het noorden van Frankrijk wordt een waterleiding  vervangen. De oude leiding ligt er zo'n 60 jaar en lekt teveel. Een nieuwe hogedrukleiding wordt gelegd. Waar de oude leiding niet verwijderd kan worden wordt deze met Dämmer gevuld om later instromen van gond (instabiliteit van de weg)  en een mogelijke bacteriologische vervuiling te voorkomen.

Een voordeel bij deze opdrachtgever is dat er water genoeg aanwezig is. T.b.v. het Dämmerwerk wordt een aansluiting in de nieuwe leiding gemaakt. Altijd even schrikken voor onze operator als hij ca. 10 bar mengwater krijgt.

Een droomwerk: goede voorbereiding, voldoende verkeersmaatregelen en regelmatige aanvoer van de bulkwagens. De te verwerken 370 m³ over twee dagen verdeeld. Op 25 november 2014 de eerste 7 bulkwagens verwerkt, de volgende dag de volgende 3 stuks.