icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 februari 2016

Nieuwe trailer in gebruik

 Een laag-bed Pacton-trailer met sturende achterassen geven toegang naar waar we eerst niet konden komen. De nieuwe unit is uitgerust met menger en pomp met een capaciteit van ca. 40 m³/uur, een "high sheer menger" om meer mengenergie aan het mengsel te geven (hoofdzakelijk voor de Light producten en CableCem). De hydrauliek is uitgevoerd met een JCB Stage 3A motor, die voldoet aan de strenge emissienorm in Europa voor stationaire motoren.

Verbetering van de productie en vervangen van materieel gaven de doorslag bij de aanschaf van de nieuwe Keerkring trailer.Met een aanzienlijk lagere vloer is het voor de operator veel "ARBO-vriendelijker" als hij steeds van de bok moet komen. Samen met de kraan met afstansbediening een mooi stuk gereedschap waar we weer jaren mee vooruit kunnen. We hebben weer gekozen voor hydraulische aansturing van de mengers en kraan. Met het Dämmerwerk zijn we altijd bezig met water. Kracht en bewezen bedrijfszekerheid hebben hierbij weer de doorslag gegeven.

Deze trailer is uitgerust:

  • Mengkanon voor het mengen met bulkverwerking
  • Recirculatie systeem voor batchgewijs mengen, o.a. met bigbags
  • High Sheer menger voor mengsels die veel energie nodig hebben
  • Een zelfaanzuigende waterpomp op aangedreven tracks.
  • Een zelfaanzuigende waterpomp op wielen.
  • Diverse hulpstukken en verbindingen.