icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 mei 2017

Nieuwe Euro 6 Trekker voor De Keerkring

Met de nieuwe Euro-6 trekker voldoet De Keerkring aan de meest recente normen voor het wegverkeer. De Milieuregels voor het wegverkeer en machinepark worden steeds strenger. Ook de Keerkring kan en wil hiertoe ook haar beste beentje voorzetten. Verleden jaar is de hydrauliekset van de menginstallatie al aangepast voor de laatste regels voor machines. Nu eind mei kunnen we de trekker in gebruik nemen met Euro-6.    

Voldoen aan laatste milieuregels

We zien leveringen van Dämmer in de stad, op het land, in de binnenlanden en steden van Frankrijk, en tot zelfs hoog in de Schotse Hooglanden kan u onze trekker en menger tegenkomen. Met de achter-meesturende assen van de lange aanhanger zijn de straaten van Parijs minder bezwaarlijk geworden.

Ook is gedacht aan de veiligheid. Voor de chauffeur zijn assessoires ter beschikking die in de moderne vrachtwagens ingebouwd zijn om zo veilig mogelijk te rijden. Op verschillende projecten in binnen- en buitenland is een achteruitrijcamera tegenwoordig verplicht. Onze nieuwe trekker en aanhangers zijn hiervan voorzien. (Het blijft voor mensen rond da auto: "zie ik jou, zie je mij".)

Dämmerproducten ook milieuvriendelijk

De installatie achter de trekker is specifiek voor het mengen van de verschillende Dämmerproducten. Dämmer bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijke producten. Het grootste aandeel bestaat uit kalk/mergel dat rechtstreeks uit de groeve op maat wordt gemalen tot de gewensde fijnheid. Ook toeslagstoffen om bepaalde eigenschappen voor speciale toepassing te geven bestaan uit natuurlijke stoffen.Om enige druksterkte te krijgen wordt cement toegevoegd. Om deze reden wordt het in verschillende landen en offshore dan ook toegepast vanwege het schone karakter van het Dämmer materiaal.