HomeProjecten Kleine Dämmerwerken

Kleine Dämmerwerken

Voor specialistische behandeling van diverse leidingen, duikers en duikertjes zijn niet alleen de grote werken het werkterrein van De Keerkring bv. Voor kleinere werken levert De Keerkring met bigbags. Per kubieke meter kan dan de hoeveelheid in batch aangemaakt worden en in het te vullen medium gepompt worden. 

.

Als het niet mogelijk is met de mengwagen op de locatie te komen wordt meestal een landbouwtank gebruikt voor de distributie van de gemengde Dämmer. Voorbeelden zijn o.a. kleine hoeveelheden op meerdere plaatsen, levering is smalle straatjes waar de vrachtwagen

niet kan komen of er geen water ter beschikking is. Levering waarbij door de weilanden gereden moet worden (bijv. duikers in spoordijken).

 

Noot: het is welwenselijk dat de landbouwtanks wel goed gespoeld zijn voor deze bij het Dämmerwerk in te zetten.

Als het zonnig en warm is dient de landbouwtank ook tussendoor gespoeld te worden om aankoeken te voorkaomen. Naderhand de tank ook goed spoelen.

Distributie met landbouwtank 4

Distributie met landbouwtank

Bigbags

Bij kleinere werken of werken met diverse leidingen op verschillende plaatsen is het gebruik van een landbouwtank soms noodzakelijk. De mengunit is niet zo mobiel dat deze zonder veel tijdverlies kan verplaatsen met aan- en afbouw van alle aansluitingen, pomp etc.

Feiten & cijfers

 • Plaats:
  Nederland
 • Marktsegment:
  Dämmer kleine werken
 • Opdrachtgever:
  Divers
 • Materiaal:
  Hoofdzakelijk N- en B-Dämmer
 • Hoeveelheid:
  tot ca. 8 m3 per project
 • Projectcategorieën
  Dämmer
+